Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye

ANTI-AGING EFFEKTEN HOS TRIPLE SERUM, NU ANPASSAT FÖR ÖGONOMRÅDET 

Upplev skillnaden med Rénergie från Lancôme

Lancômes älskade Rénergie H.C.F Triple serum har nu anpassats till ögonområdet. Upptäck det fuktgivande anti-age ögonserumet, där flera aktiva ingredienser förenas för att skapa en synlig förbättring av ålderstecken i huden runt ögonen.

Detta serum är utmärkt för dig som önskar fukt och vård till den känsliga huden runt ögonen.

SÄRSKILD VÅRD AV HUDEN RUNT ÖGONEN

Det finns flera goda grunder till att använda en ögonkräm eller ett ögonserum. Först och främst är huden runt ögonen finare och känsligare än den övriga ansiktshuden. Därför påverkas den lättare av både vind, väder och vår ansiktsmimik.

Därutöver sjunker hudens naturliga kollagenproduktion ju äldre vi blir, vilket påverkar hudens spänstighet. Därför kommer det naturligt att uppstå rynkor och fina linjer i ögonområdet. För att upprätthålla fuktnivåerna och smidigheten i huden runt ögonen kan du föra in en ögonkräm eller ett ögonserum i din hudvårdsrutin.

Med en produkt som är särskilt framtagen för att vårda den fina huden i ögonområdet kan du möta din huds behov och minska synligheten av fina linjer, rynkor, mörka ringar och svullnader i ögonområdet.

8 av 10 kvinnor är nöjda med produktens resultat efter 4 veckors använding

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Vi har utvidgat vår Rénergie-produktserie med ett ögonserum särskilt framtaget för att vårda de känsliga ögonområdena, med syftet att du ska kunna bibehålla en fräsch ögonkontur.

Du känner kanske till Rénergie H.C.F Triple Serum som är vårt patenterade anti-age serum, vilket innehåller en vårdande formula av tre unika och aktiva ingredienser.

Vi har anpassat denna innovativa formula för att passa till ögonområdet. Det betyder att du kan uppleva fördelarna av ett ytterst effektivt anti-age serum och förbättra överhuden, lager för lager.

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye bidrar med fukt till ögonområdet samtidigt som synligheten av fina linjer minskas. Kombinationen av aktiva ingredienser har en uppstramande verkan och reducerar synliga påsar under ögonen.

Denna vårdande produkt är passar för alla hudtyper.

ÖGONSERUM MED AKTIVA INGREDIENSER

 

Lancômes Rénergie ögonserum innehåller flera näringsgivande huvudingredienser som har varsina unika egenskaper för huden runt ögonen.

 

Ögonserumet är bland annat berikat med hyaluronsyra och SNK-peptider som har en fuktgivande och anti-age-effekt på huden, C-vitamin som förbättrar hudens lyster och F-vitamin som har en vårdande verkan på ögonområdet.

 

Formulan innehåller också niacinamid som är en form av B3-vitamin, vilken hjälper hudens funktion och har en dokumenterad verkan på hudtonen genom att motverka missfärgning, bidra till en jämn hudton och vara effektiv mot pigmentfläckar.

 

Som du kanske känner igen från vårt Rénergie-ansiktsserum förvaras ingredienserna också i denna produkt i tre separata kapslar som blandas först vid applicering. Tillsammans bildar ingredienserna en effektiv hudvårdsprodukt som har en fuktgivande och uppstramande verkan på huden i ögonområdet.

HYALURONSYRA + SNK-PEPTIDER

Återfuktande och anti-aging effekt

C-VITAMIN + NIACINAMID

Förbättrar hudens lyster och bidrar till en enhetlig hudton samt är effektivt mot pigmentfläckar

VITAMIN F

Vårdande effekt på ögonområdet

TRIPPEL MASSAGE RUTIN

STEG 1

Tryck och blanda. Ett pump av produkten räcker för området kring båda ögonen. Mixa samman formulan i handen innan du applicerar.

STEG 2

Påför med svepande rörser under ögat och på brynbenet. Använd två fingrar för att massera krämen utåt, mot dina öron.

STEG 3

Klappa slutligen försiktigt din ögonkontur med fingertopparna som en lätt massage för att öka mikrocirkulationen.

NÄRINGSGIVANDE RUTIN FÖR VÅRD AV ÖGONOMRÅDET

Med en mjuk och näringsgivande hudvårdsrutin kan du skapa de bästa förutsättningarna för en förbättrad hud runt ögonen. Vi på Lancôme har tagit fram en rutin som vårdar ögonområdet.

Steg 1

Första steget i en vårdande rutin är ansiktsrengöring. Rengör ansiktet grundligt med din föredragna hudrengöring tills huden är ren från makeuprester och orenheter. Prova exempelvis Lancôme Lait Galatée Confort rengöringsmjölk, som är en rik ansiktsrengöring för torr hud.

STEG 2

Efter rengöring appliceras Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye försiktigt på ögonområdet. Ett enkelt pump av produkten är nog till området runt bägge ögonen. Blanda produkten i handen innan du applicerar den.

Applicera med mjuka drag under ögat och på brynbenet. Använd två fingrar för att massera krämen ut mot öronen. Avsluta försiktigt med att klappa din ögonkontur med fingertopparna, likt en lätt massage, för att öka mikrocirkulationen.

STEG 3

Tredje steget i din hudvårdsrutin är vår Rénergie H.C.F. Triple Serum för ansiktet. Blanda produkten i handen innan du applicerar den på ansiktet med mjuka rörelser. Börja från pannan och rör dig ned mot kinderna och hakan med rörelser som börjar i mitten av ansiktet och går utåt.

STEG 4

Avslutningsvis rekommenderar vi vår Rénergie H.P.N. 300-Peptide cream som sista led i din hudvårdsrutin på morgonen. Massera försiktigt in dagkrämen i huden med mjuka, cirkulära rörelser.

Avsluta din skönhetsrutin genom att trycka in produkten över hela ansiktet med fingerspetsarna. Börja vid pannan och arbeta dig ned till kinderna, hakan och käklinjen. Använd lätta, snabba tryck för att stimulera mikrocirkulationen och ge huden ett fräscht och strålande utseende.

Rénergie H.P.N. 300-Peptide cream kommer i en återfyllbar design, vilket betyder att du blott köper en ny kräm i en plastförpackning som passar perfekt i den ursprungliga glasförpackningen, när det är dags för påfyllning.

UPPLEV SKILLNADEN MED RÉNERGIE FRÅN LANCÔME

Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye är en del av den älskade och effektiva Rénergie-produktserien från Lancôme. Alla produkterna i denna serie kan användas enskilt eller kombineras om du vill uppnå den fulla anti-age-verkan.

Få inspiration till en komplett skönhetsrutin med Rénergie-produkter från Lancôme, vilka synligt förbättrar ålderstecken i huden, eller upptäck vår lyxiga produktlinje nedanför.

PROVEN BY SCIENCE
POWERED BY TECH

UPPTÄCK

×