Idôle

   För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle.

   IDÔLE. För dem med stora drömmar. En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle.

   EAN: 3614272629370

   • 50 ml
   • 100 ml.
   • 25 ml
   • 75 ml
   • BESKRIVNING
   • DOFTNOTER
   • FLASKAN

   IDÔLE

   5 bokstäver, så viktiga för Lancôme, och som säger allt.
   IDÔLE. ​​​​​​​Utstrålning. Power.

   ​​​​​​​​​​​​​​
   Värderingar för en generation kvinnor, som driver fram sin egen framgång.

   IDÔLE.
   ​​​​​​​Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande. Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse.
   ​​​​​​​

   ROS

   Med en kraftfull och beroendeframkallande ren hjärtnot, är Lancôme Idôle Le Parfum som en tom kanvas. Fyra slags rosor, utvunna på tre olika sätt, från två geografiska platser... För att skapa en strålande, ultranaturlig, ungdomlig och rosdoftande parfym.

   JASMIN

   Jasminblomman är en av de renaste och mest delikata blommorna inom parfymvärlden. I Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet.

   VIT CHYPRE

   En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomlad. Moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, tar vit chypre Idôle till exceptionella höjder, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.

   Lancôme Idôle Le Parfum

   Lancôme Idôle Le Parfum, ren och strålande besatthet, som låter varje kvinnas utstrålning synas, som ger henne sin egen glöd.

   Tre entusiastiska och engagerade kvinnor från tre kontinenter, har tillsammans skapat doften av Idôle - en doftkombination av ros, jasmin och chypre, en exempellös kombination. Tillsammans har de skapat en universaldoft - för kvinnor, av kvinnor. 

   Redo att skaka av sig traditionens skaklor.

   IDÔLE. Lancôme Idôle är en doft som för den som inte kompromissar med sina drömmar.

   En flaska med dynamisk siluett, en symbol för kvinnors beslutsamhet. Ren och strålande kristall, lika vid som dina drömmar. En hyllning till det fantastiska, är Idôle med största sannolikhet världens smalaste parfymflaska, gjord för framtiden.

   Ett nytt tankesätt, en design som får Idôle att passa perfekt i din hand. Lancôme IDÔLE går att fylla på i Lancômes refill-fontäner, och kan återanvändas.
   ​​​​​​​
   ​​​​​​​Forever refillable, forever yours.

   DOFTNOTER

   ROS

   JASMIN

   CHYPRE

    

   REFILL YOUR IDÔLE

   The world is yours. Take care of it.

   FIND YOUR LOCAL REFILL FOUNTAIN

   ×