Idôle NOW

Idôle Now Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuell version av den klassiska Idôle Eau de Parfum-doften. Idôle Now är en beroendeframkallande blomsterdoft med en strålande doftkomposition av bland annat ros, orkidé och vanilj.

”The time is NOW” 

Förena dig med Idolerna, bli en Idol och var med på resan mot en bättre framtid.

Idôle Now Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuell tolkning av den klassiska Idôle Eau de Parfum-doften. Idôle Now är en blomstrande beroendeframkallande doftkomposition med bland annat ros, orkidé och vanilj.

NYTÄNKANDE DOFT
Idôle Now inspirerar framtidens parfymer med en unik förstärkt blomdoft – som blomstrar med stöd av vetenskapen.

Rosen återanvänds och berikas med rosenvatten för att minska avfall. Doften från den tidigare otillgängliga malaysiska orkidén har här skapats med hjälp av headspace-teknik för att bevara naturens sällsynta blommor. Headspace-tekniken ger oss möjlighet att fånga sammansättningen av den naturliga orkidén och återskapa dess doft utan att skada blomman.

Naturligt hållbart odlad vanilj från Madagaskar förstärks med vanillin, som skapas genom bioteknologi för att minska resursförbrukningen.

Idôle Now återinför den ikoniska rena och strålande ackorden från den första klassiska Idôle Eau de Parfum-doften – strålande från de första tonerna och förstärkt med nya tekniker för att skapa en rikare, djärvare blomdoft.

FLASKAN
Idôle Now är den nya "maktens" totem som representerar ljuset från en ny gryning. Flaskan är en brinnande soluppgång som växer i intensitet från topp till botten och ger oss möjlighet att agera för förändring och en bättre framtid "NU". Genom den tunna flaskan har det varit möjligt att minska glasets vikt och dess påverkan på miljön. Den yttre förpackningen är FSC-certifierad och stöder därmed Idôle och Lancôme i sitt stöd för skogsbruk som respekterar människan och naturen.

VILL DU ANSLUTA DIG TILL IDOLERNA?
Ett bättre jag, en bättre värld. När jag lyckas, lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra oss framåt.

Idôle Now är en blommig doft som fångar styrkan hos en generation som inte längre ber om förändring. Deras tid är nu eller aldrig. Och NU är denna generation av framstående kvinnor redo att personifiera denna förändring. En kollektiv förändring, som en ostoppbar våg, som ingen av dem är redo att ge upp.

The time is now!

EAN: 3614273927338

  • Idôle Now Eau de Parfum
×