DIN NYA INNOVATIVA OCH EFFEKTIVA ANTI-AGE HUDVÅRDSRUTIN

Lancôme har skapat en ny era inom anti-age hudvårdsrutiner, nämligen den innovativa Rénergie produktserien med kliniskt dokumenterad verkan.

Med Lancôme Rénergie förenas flera aktiva ingredienser i unika produkter som arbetar tillsammans för att skapa synlig förbättring av ålderstecken i huden. Om du drömmer om mer glöd, minskande av fina linjer eller förbättrad hudkvalitet, har vi den ultimata hudvårdsrutinen för dig.

UPPLEV SKILLNADEN MED RÉNERGIE FRÅN LANCÔME

ENKEL SKÖNHETSRUTIN – DOKUMENTERAD VERKAN

Med Lancôme kan du med enkla, verkningsfulla produkter skapa en hudvårdsrutin som kan ge din hud förnyat liv.
En effektiv anti-age rutin behöver inte bestå av otaliga produkter där var och en är målinriktad på olika ålderstecken eller behov.
Med Lancôme kan du uppnå synligt förbättrad hud med en enkel skönhetsrutin, som består av endast fyra effektiva anti-age produkter från Rènergie-serien.
Njut av en lyxig produktserie som ger ett verkningsfullt resultat med dokumenterad effekt.

UPPNÅ RESULTAT REDAN EFTER FÖRSTA VECKAN

Hudvårdsprodukterna i Rénergie-serien är framtagna av experter och drivna av vetenskap för att erbjuda anti-age hudvård med synliga resultat.
Tillsammans utgör Rénergie H.C.F. Triple Serum och Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream en dynamisk duo som säkrar dig synliga resultat efter endast sju dagar. Deras verkan förklaras bland annat av den höga koncentrationen av regenererande peptider och sammansättningen av ingredienser.
Upplev anti-age effekten på din egen hud – Rénergie är för alla hudtyper, åldrar och behov!

NYA RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Vi har utvidgat vår Rénergie-produktserie med ett ögonserum särskilt framtaget för att vårda de känsliga ögonområdena, med syftet att du ska kunna bibehålla en fräsch ögonkontur.

Du känner kanske till Rénergie H.C.F Triple Serum som är vårt patenterade anti-age serum, vilket innehåller en vårdande formula av tre unika och aktiva ingredienser.

Vi har anpassat denna innovativa formula för att passa till ögonområdet. Det betyder att du kan uppleva fördelarna av ett ytterst effektivt anti-age serum och förbättra överhuden, lager för lager.

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye bidrar med fukt till ögonområdet samtidigt som synligheten av fina linjer minskas. Kombinationen av aktiva ingredienser har en uppstramande verkan och reducerar synliga påsar under ögonen.

DIN ANTI-AGE HUDVÅRDSRUTIN I FYRA STEG

STEG 1:

LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Anti-age ögonserum med en uppstramande verkan särkilt framtaget för att vårda ögonområdet

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye bidrar med fukt till ögonområdet samtidigt som synligheten av fina linjer minskas. Kombinationen av aktiva ingredienser har en uppstramande verkan och reducerar synliga påsar under ögonen.Ett ögonserum särskilt framtaget för att vårda de känsliga ögonområdena, med syftet att du ska kunna bibehålla en fräsch ögonkontur.

Detta effektiva serum för ögonområdet har innehåller Hyaluronsyra, SNK-peptider, C-Vitamin, Niacinamid och Vitamin F.

STEG 2:

LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Anti-age serum med vårdande tredubbel dos.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum er berikad med hyaluronsyra, C-vitamin, niacinamid och ferulinsyra i en tredubbelt vårdande dos.
Dessa tre aktiva ingredienser som används av dermatologer är för första gången förenade i en och samma produkt. Resultatet är detta verkningsfulla anti-age serum som förbättrar huden, lager för lager.
Med detta serum kan du uppleva ökad fasthet och förbättrad hudkvalitet, minskande av rynkor och reducering av pigmentfläckar*.

* Kosmetokliniskt test, 58 kvinnor, 8 veckor.

STEG 3:

LANCÔME RÉNERGIE YEUX

Anti-age ögonkräm för den känsliga huden runt ögonen.

Lancôme Rénergie Yeux är en fuktgivande ögonkräm som är framtagen för att skapa resultat i det mest krävande och känsliga området i ansiktet: Ögonkonturerna.

Ögonkrämen är formulerad med hyaluronsyra, en fuktgivande ingrediens med utfyllande verkan.
Med denna ögonkräm kan du uppleva att ögonområdet verkar mera fast och upplyft, samt att mörka ringar och rynkor minskas.

STEG 4:

LANCÔME RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM

Anti-age ansiktskräm med uppstramande verkan.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream är en fuktgivande anti-age ansiktskräm som innehåller hyaluronsyra, 300 sorters peptider och niacinamid. Dessa aktiva ingredienser hjälper med att fukta huden, minska synligheten av rynkor och har en uppstramande verkan i ansiktet och på halsområdet.

Krämen kommer i en återanvändningsbar förpackning. Det innebär att du endast köper ny kräm i en plastbehållare som passar perfekt i glasburken, när det är dags att fylla på.

KOMPLETTERA DIN HUDVÅRDSRUTIN MED SPF OCH NATTKRÄM

Alla produkter i Rénergie-serien kan användas enskilt eller kombineras om du vill uppnå den fulla anti-age effekten.

Med Lancôme Rénergies Multi-Lift Night kan din kvällsrutin kompletteras med den uppstramande rika nattkrämen som har en utjämnande verkan.

Och även morgonens hudvårdsrutin kan fulländas med Lancôme Rénergie Cream SPF20, en dagkräm som kombinerar hyaluronsyra och peptider med SPF20-skydd.

LANCÔME RÉNERGIES AKTIVA NYCKELINGREDIENSER

I Lancôme Rénergies produktserie finns fyra särskilt aktiva ingredienser som har huvudrollen: Hyaluronsyra, niacinamid, ferulinsyra och peptider. De har varsina unika egenskaper och utgör en aktiv bas i många av Lancômes formulas.

Hyaluronsyra är känt för sin fuktgivande egenskap och är en välkänd ingrediens inom hudvård tack vare sin anti-age effekt och utfyllande verkan.

Niacinamid är en B3-vitamin som har en dokumenterad verkan på hudtonen genom att motverka missfärgningar och pigmentfläckar.

Ferulinsyra har en minskande effekt på fina linjer, rynkor och pigmentfläckar. Ingrediensen är därmed medverkande till att förbättra hudkvaliteten.

Peptider har en uppstramande verkan och är framtagen med hjälp av regenerativ vetenskap för att stärka den naturliga hudförnyelsen. Denna ingrediens har en dokumenterad anti-age effekt på hudens elasticitet, kvalitet och fasthet.

Upplev skillnaden med Rénergie från Lancôme

×