Boka din tid idag!

Åhléns City Stockholm - Klarabergsgatan 50 - 101 29 Stockholm - Ring: 072-580 35 66

NK Stockholm - Hamngatan 18-20 - 111 47 Stockholm - Ring: 08-762 84 85

LANCÔME SKIN SCREEN

LÄR KÄNNA DIN HUD OCH DESS VIKTIGASTE BEHOV PÅ 45 MINUTER

MED EN AVANCERAD HUDANALYS

För att uppnå en vackrare hud erbjuder Lancôme nu kvinnor en intelligent hudanalys, skräddarsydda produktlösningar och expertrådgivning. Hos Lancôme fokuserar vi på Beauty Tech och kombinerar 85 års hudvårdsexpertis med det bästa inom hudvårdsforskning, konstgjord intelligens och skönhetserfarenhet för att ge optimal rådgivning till varje kvinna.

Lancôme Skin Screen är en unik och banbrytande hudanalys för alla kvinnor, inspirerad av kliniska studier och dermatologgodkända enheter, tillgänglig hos Åhlens City Stockholm och NK Stockholm.

Skin Screen är en banbrytande kombination av avancerad ljus-teknologi och algoritmer som mäter 13 viktiga hudparametrar och ger Lancôme Beauty Advisors möjlighet att erbjuda en riktad och personlig hudvårdsrutin i butiken.

DIN HUDES FRAMTID BÖRJAR NU.

 

6 STEG TILL DIN PERSONLIGA RUTIN

1. Bilderna tas. Helst utan smink.
2. Frågeformuläret fylls i. Du blir frågad om din hudens behov, din ålder och din nuvarande hudvårdsrutin.
3. Dina hudresultat presenteras. Din Beauty Advisor delar resultaten med dig. 13 bedömda parametrar mäts på en skala från "optimalt resultat" till "områden som kräver uppmärksamhet", med en intuitiv färgkod från grön till röd.
4. Genomgång av din huds behov. En komplett genomgång av dina hudparametrar och behov baserat på de tagna bilderna, med möjlighet att zooma in och ut.
5. Anpassa din hudvårdsrutin. Din Beauty Advisor föreslår en skräddarsydd hudvårdsrutin.
6. Resultaten delas med dig. Du får din hudvårdsanalys tillsammans med din personliga hudvårdsrutin.

45 minuter, 13 mätningar av huden, 1 personlig rutin: Din huds framtid börjar nu.

EN UNIK ANALYS AV 13 HUDPARAMETRAR

Se din hud som du aldrig har sett den förut.

Lancôme Skin screen är ett precist och effektivt bildanalysesystem. Med hjälp av artificiell intelligens och unika algoritmer har årtiondens hudexpertis blivit digitaliserad, vilket möjliggör denna avancerade hudanalys hos Åhlens City Stockholm och NK Stockholm.

Systemet levererar optisk analys med hjälp av tripolär ljusteknologi, som kombinerar standard- och korspolariserat ljus med UV-blink, ackompanjerat av artificiell intelligens och datorns visuella algoritmer. Det ger bilder av hela ansiktet (framsida, vänster, höger) baserat på övergripande hudparametrar – inklusive vissa specifika områden som endast utvärderas av Skin Screen teknologin.

Lancôme Skin screen tar en bild framifrån och två bilder från sidorna, alla tre standardiserade och kalibrerade.

FUKT OCH FASTHET

Lancôme Skin Screen erbjuder två parametrar utvecklade med unika algoritmer, för en mer komplett hudvårdsanalys: fukt och fasthet.

En av de viktiga egenskaperna som gör Lancôme Skin Screen-analysen speciell är att den utvärderar hudens fuktnivå. Lancôme Skin Screen ger en status på fuktnivån från låg till hög, baserat på kundens svar på enkäten och med hjälp av våra Beauty Advisors expertis.

En annan karakteristisk funktion hos Lancôme Skin Screen är analysen av slapp hud – eller brist på fasthet i huden. Med åldern förlorar huden kollagen och elastin, två proteiner som finns naturligt i huden och bidrar till att behålla hudens smidighet, elasticitet och fasthet. Detta resulterar i slapp hud i den nedre delen av ansiktet, vilket är en av de mest konkreta hudbekymren för kvinnor.

Genom att kombinera tripolär ljus-teknologi och avancerade algoritmer erbjuder Lancôme Skin Screen en unik hudanalys för att kunna erbjuda den mest riktade och personliga hudvårdsrutinen.

×