LA VIE EST BELLE
IRIS ABSOLU

EAU DE PARFUM

HAPPINESS

HAPPINESS är inte bara en sinnesstämning, det är en ren känsla. En kraftfull, vibrerande och universell känsla i ständig rörelse. HAPPINESS smittar av sig från en person till en annan, och varje gång blir den mer kraftfull och för oss samman.

EN NY BEROENDEFRAMKALLANDE TOLKNING

La vie est belle Iris Absolu Eau de Parfum är en strålande, sofistikerad och sensuell tolkning av ikoniska La vie est belle Eau de Parfum. La vie est belle Iris Absolu är en beroendeframkallande doft med en otroligt hög koncentration av iris, 10 gånger mer iris än den klassiska La vie est belle Eau de Parfum, och därför finns irisen också med i doftens namn för första gången.

DOFTEN

La vie est belle Iris Absolu är en strålande blomdoft med en sofistikerad doftkomposition bestående av fruktiga toppnoter av mandarin och ett soligt fikonackord blandat med knoppar av svarta vinbär.
Doftens hjärta består av en generös blombukett bunden kring rika noter av ros och med friskheten från jasmin som ger doften lysande och feminina drag.
I basnoterna är irisen övervägande för att framhäva den beroendeframkallande Iris Absolu-signaturen. Här finns även noter av patchouli och sensualiteten förstärks av ett sandelträackord och ett beroendeframkallande gourmandackord.

“I see trees of green, red roses too
I see them bloom, for me and you
And I think to myself
What a wonderful world''

Armstrong, L. ''What a Wonderful World'', 1967.

För första gången sedan La vie est belle skapades höjer alla Lancômeambassadörer sina röster i lyckans namn i en ny ikonisk kampanj. Alla är samlade runt Julia Roberts, parfymens ikoniska musa sedan tio år tillbaka: Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura och HoYeon Jung.

Låten What a Wonderful World, som är känd för sin mästerliga tolkning av Louis Armstrong, har omtolkats exklusivt av Sebastian (Ed Banger Records): en kraftfull hymn som sjungs av kvinnor, för kvinnor överallt.

En autentisk, levande, känslomässig och universell hyllning av lycka som inger en kraftfull våg av optimism och som hyllar kraften av gemenskap. En vision av lycka som är både kollektiv och intim, mångfaldig och individuell.

Detta uttalande åtföljs av en ny eau de parfum som sprider sig med ett intensivt och livfullt blommigt spår: La vie est belle Iris Absolu.

MÅNGSIDIG GLÄDJE

Julia Roberts, Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura och HoYeon Jung. Alla förkroppsligar på sitt eget sätt ett unikt och inspirerande uttryck för lycka.

UPPTÄCK DEN KUNSKAP SOM LIGGER TILL GRUND FÖR LA VIE EST BELLE IRIS ABSOLU

La vie est belle Iris Absolu är en hyllning till en av de mest värdefulla ingredienserna inom parfymeri: Iris, som varit La vie est belles doftsignatur sedan starten.
Med tio gånger mer koncentrerad Iris än i den klassiska Eau de Parfum, erbjuder den en dofttolkning av La vie est belle som är blommig, livlig och elegant.

EN NY INTENSITET AV IRIS

Lancôme stödjer ansvarsfull anskaffning av sina ingredienser från lokala producenter. I hjärtat av La vie est belle Iris Absolu finns essensen av patchouli från Bali och Iris Pallida odlas och skördas i Frankrike.

DOFTNOTER

Toppnoter: Fikon-Cassis-ackord

Hjärtnoter: Iris Pallida

Basnoter: Vanilj, hjärtessens av patchouli

Fikon-Cassis-ackord

Iris Pallida

patchouli

ETT OÄNDLIGT LEENDE PÅ FLASKAN

Det livfulla och absoluta djupet i doften illustreras på ytan av en ny, ikonisk flaska där flera kristalleenden är ingraverade på glaset. Tack vare våra glasblåsares unika kunskap kan du ta en titt bakom kulisserna på skapandet av den nya La vie est belle Iris Absolu-flaskan.

VARJE UTTRYCK FÖR LYCKA HAR EN DOFT.
VILKEN ÄR DIN?

Upptäck hela La vie est belle-familjen.

×