La vie est belle Eau de Parfum Refill

Lancôme La vie est belle Eau de Parfum kan nu fyllas på med La vie est belle Eau de Parfum Refill. La vie est belle är Lancomes bästsäjande doft – en ikonisk, elegant och blommig parfym. La vie est belle är ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.

MAKE TOMORROW BEAUTIFUL

Lancôme La vie est belle Eau de Parfum kan nu fyllas på med La vie est belle Eau de Parfum Refill.
La vie est belle är Lancomes bästsäjande doft – en ikonisk, elegant och blommig parfym. La vie est belle är ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.

La vie est belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La vie est belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La vie est belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet.

Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup.

La vie est belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike.

FLASKAN ÄR ENKEL ATT FYLLA PÅ

Genom att fylla på flaskan, bidrar du till att minska:
- glasförbrukningen med 50 %,
- plast- och kartongförbrukningen med 46 %*.

La vie est belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La vie est belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara.

* Vid användning av 1 La vie est belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La vie est belle Eau de Parfum 50 ml.

EAN: 3614273749381

  • 100 ml
×