La vie est belle Iris Absolu

   En strålande, sofistikerad och sensuell tolkning av ikoniska La vie est belle Eau de Parfum.

   HAPPINESS

   HAPPINESS är inte bara en sinnesstämning, det är en ren känsla. En kraftfull, vibrerande och universell känsla i ständig rörelse. HAPPINESS smittar av sig från en person till en annan, och varje gång blir den mer kraftfull och för oss samman.

   EN NY BEROENDEFRAMKALLANDE TOLKNING
   La vie est belle Iris Absolu Eau de Parfum är en strålande, sofistikerad och sensuell tolkning av ikoniska La vie est belle Eau de Parfum. La vie est belle Iris Absolu är en beroendeframkallande doft med en otroligt hög koncentration av Iris, 10 gånger mer iris än den klassiska La vie est belle Eau de Parfum, och därför finns irisen också med i doftens namn för första gången.

   DOFTEN
   La vie est belle Iris Absolu är en strålande blomdoft med en sofistikerad doftkomposition bestående av fruktiga toppnoter av mandarin och ett soligt fikonackord blandat med knoppar av svarta vinbär.
   Doftens hjärta består av en generös blombukett bunden kring rika noter av ros och med friskheten från jasmin som ger doften lysande och feminina drag.
   I basnoterna är irisen övervägande för att framhäva den beroendeframkallande Iris Absolu-signaturen. Här finns även noter av patchouli och sensualiteten förstärks av ett sandelträackord och ett beroendeframkallande gourmandackord.

   FLASKAN
   La vie est belle flaskan, med sitt ikoniska kristalleende, har omtolkats i en modern och estetisk utgåva. Flaskan har ett ändlöst leende och symboliserar en glad och fri kvinna. Som en symbol för frihet omges flaskans hals av ett band med två vingar i organza – frihetens vingar.

   FAMILJEN
   La vie est belle Iris Absolu ingår i La vie est belle-familjen. La vie est belle är en övertygelse, ett tillkännagivande till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.

   EAN: 3614273922968

   • 50ml
   • 30ml
   • 100ml
   ×