Inta rummet med Hypnôse Drama Mascara

Den ikoniska Hypnôse Drama Mascara från Lancôme har blivit återuppfunnen. Få vackra, dramatiska ögonfransar som fångar uppmärksamheten i varje rum.

Upptäck skillnaden med vår intensiva och mest volymgivande mascara någonsin och uppnå upp till 17 gånger mer dramatisk volym för dina fransar med nya Hypnôse Drama Mascara.*

*Instrumentellt test på 24 kvinnor

Uppnå upp till 17 gånger mer dramatisk volym*

Drömmer du om dramatiska och intensiva fransar? Med Lancôme Hypnôse Drama Mascara får du möjligheten att uppnå iögonfallande fransar tack vare formulan som är berikad med intensiva, svarta färgpigment.

*Instrumentellt test på 24 kvinnor

Passar känsliga ögon och kontaktlinsbärare

Mascaran är testad under oftamologisk kontroll, vilket betyder att den också passar till känsliga ögon och kontaktlinsbärare.

Den ikoniska S-formade Hypnôse Drama-borsten för extrem volym

Denna volymgivande mascara har en stor S-formad borste som täcker varje enskild frans från rot till topp och lyfter ögonfransarna för extra fyllighet. Med endast få drag kan du förvandla dina naturliga fransar till intensiva, dramatiska ögonfransar med upp till 17x mer volym.*

*Instrumentellt test på 24 kvinnor

Håller i upp till 24 timmar

Ge dina fransar den ultimata volymen och låt dem vara i fokus hela dagen lång. Hypnôse Drama mascara håller i upp till 24 timmar. Upplev den oöverträffade hållbarheten och njut av en vacker look som varar hela dagen!

2% bonding complex sveper in fransarna med en vårdande effekt

Hypnôse Drama erbjuder inte bara djup och volym. Den imponerande mascaran är nämligen berikad med 2% Bonding Complex som omsluter fransarna med en vårdande formula. Färgen i mascaran är framtagen med onyx-pigment som ger en kol-liknande intensitet för ett extra dramatisk utseende.

 

 

 

Applikationstips

DEN PERFEKTA TRION

Önskar du maximal volym och imponerande fransar som stjäl uppmärksamheten på varje plats?

Vägen till vackra ögonfransar är belagd med en imponerande trio av fransprodukter. Med Lancôme får du möjlighet för att skapa just det fransutseende du drömmer om.

1. LASH SERUM

En näringsgivande, vårdande och stärkande fransrutin börjar med vårt verkningsfulla Cils Booster Lash Revitalizing Serum. Det är ett revitaliserande fransserum som hjälper med att reparera fransarna så att de upplevs tätare, fylligare och starkare.

Precis som håret på huvudet utsätts också ögonfransarna för påfrestningar som kan orsaka skador. Därför kan du med ett fransserum skydda och stärka ögonfransarna, och göra dem redo för den efterföljande mascaran.

Cils Booster Lash Revitalizing Serum ger dig med andra ord möjlighet för att skapa det perfekta fundamentet för fängslande fransar.

2. MASCARAPRIMER

Efter serum kan du med fördel använda vår Cils Booster XL Mascara Primer, om du önskar fylligare fransar. Denna vita fransprimer används innan den vanliga mascaran för att få dina ögonfransar att framstå som kraftigare och längre.

Kontrastfärgen gör att kulören på den efterföljande mascaran intensifieras och skapar ett fransutseende som stjäl uppmärksamheten.

Applicera produkten precis som en vanlig mascara och låt den torka helt, innan du har på mascaran.

3. VOLYMGIVANDE MASCARA

Når fransprimern är torr appliceras Hypnôse Drama Mascara för ultimat volym och intensitet.

Denna mascara är framtagen för att framhäva dina ögon och ge fransarna fyllighet, samtidigt som de vårdas och stärks. Applicera produkten direkt på ögonfransarna eller i kombination med mascaraprimern för upp till 21x mer volym.

Använd S-borstens böjda sida och ge dina fransar ett lyft och volym från rot till topp. Med den runda delen av borsten kan du definiera franskanten för extra dramatisk effekt.

EN MASCARA FÖR VARJE FRANSUTSEENDE

Oavsett om du drömmer om voluminösa, intensiva fransar eller fransar med extra längd, hittar du en mascara hos Lancôme. Vi har målriktade formulas som gör det möjligt att finna den helt rätta produkten för dig.

 

Vi har samlat våra favoritmascaror i en guide för att du ska kunna skapa ditt föredragna fransutseende med en mascara från Lancôme.

SÅ HÄR APPLICERAR DU MASCARA SOM ETT PROFFS

Vi guidar dig till att lägga mascara som ett proffs med åtta enkla steg.

LÄS MER HÄR

×