HITTA DITT FRANSUTSEENDE MED
EN MASCARA FRÅN LANCÔME

DRAMA, VOLYM, LÄNGD & LYFT

En mascara är ett måste i de flesta kvinnors makeup-rutin, och det med god grund. Det finns inget som en mascara som kan förvandla ditt utseende och ge dina ögon den uppmärksamhet de förtjänar.

Oavsett om du drömmer om ett elegant och naturligt fransutseende, en intensiv ögonmakeup med massor av volym, fransar med extra längd eller om du vill ge dina fransar ett vackert lyft, har Lancôme en mascara som är perfekt för dig.

MASCARA FÖR VARJE TILLFÄLLE

Med Lancôme kan du få precis det fransutseende du önskar. Vi har målriktade formulas som gör det möjligt för dig att hitta helt rätt mascara.

Om du vill byta från ett naturligt fransutseende på dagen till en vågad och voluminös kvällslook, har vi mascaror som på nolltid kan lyfta dina fransar till en ny nivå.

Upplev Lancômes ikoniska mascaror och hitta den rätta för dig.

HYPNÔSE MASCARA

Mascara med uppbyggande volym 

Lancôme Hypnôse Mascara är vårt original av volymgivande mascaror som ger dig möjlighet att få en skräddarsydd volym. Mascarans borste har över 1000 strån som gör det möjligt för borsten att glida obehindrat över fransarna och separera dem.

Denna mascara är perfekt för dig som vill växla mellan olika intensiteter i din ögonmakeup. Använd ett lager för naturligt framhävda fransar eller bygg upp så mycket volym du vill med flera lager.

LASH IDÔLE

Mascara för lyft och fyllighet

Fånga varje frans och ge dem extra volym och ett lyft med denna klumpfria mascara. Lancôme Lash Idôle kommer med en revolutionerande mascaraborste, som med sina mikrofiberstrån säkrar att varje frans blir avskild, lyft och får maximal volym.

Formulan bygger på en banbrytande gel-emulsion som innehåller fyra gånger mindre vax. Resultatet är en fjäderlätt känsla utan klumpar i upp till 24 timmar.

HYPNÔSE DRAMA

Mascara för intensiv färgpigmentering och volym.

Den ikoniska Lancôme Hypnôse Drama Mascara har blivit återuppfunnen och erbjuder nu mer volym än någonsin tidigare. Denna imponerande mascara är ideal för dig som önskar ett intensivt och lyft fransutseende. Uppnå upp till 17x mer volym.        

Hypnôse Drama har en S-formad borste som tar tag om fransarna och säkrar att de får en intensiv svart färg, en vacker böj och separeras. Den imponerande formulan håller i upp till 24 timmar utan att fälla och är väl ägnad för känsliga ögon och kontaktlinsbärare.

Om du drömmer om att framhäva dina ögon med fängslande fylliga fransar är Hypnôse Drama Mascara perfekt för dig.

 

 

MONSIEUR BIG

Mascara för ett ultra volymgivande fransutseende

Om du vill ge dina fransar extra volym från rot till spets är Lancôme Monsieur Big ett givet val. Denna ultra volymgivande mascara är perfekt för att bygga upp i flera lager.

Mascaran har en stor och mjuk borste som gör det enkelt att fördela produkten på hela fransens längd och bygga upp den till precis den volym du är ute efter.

Utöver den intensiva svarta färgen finns mascaran också i brun.

SKAPA DEN PERFEKTA FRANSRUTINEN

Få ett fransutseende som du drömmer om med Lancômes fransserum och mascaraprimer. Introducera denna fransrutin och upplev själv skillnaden!

STEG 1

Som första steg i din fransrutin kan du introducera Lancômes Cils Booster Lash Revitalizing Serum både morgon och kväll. Serumet hjälper med att reparera fransarna så de framstår som tätare, fylligare och starkare efter endast fyra veckor.

STEG 2

Få ut det bästa av din mascara med Lancômes Cils Booster XL Mascaragrund. Denna vita mascaraprimer är det ideala underlaget för varje mascara. Låt din mascaras egenskaper komma till sitt fulla uttryck med denna primer.

STEG 3

Få ditt ögonmakeup-utseende med din Lancôme mascara match!

STEG 4

På kvällen kan du ta bort din mascara med den vårdande ögonmakeup-removern Lancôme Bi-Facil Clean & Care, som ger näring och lindrar ögonområdet. Formulan består av ingredienser med 95% naturligt ursprung och säkrar effektivt borttagande av din mascara, även den vattenfasta.

STEG 5

När ögonen och ansiktet är rengjorda kan du avsluta din rutin med Lancôme Rénergie Yeux, som är en anti-age ögonkräm särskilt framtagen för den känsliga huden runt ögonen. Ögonkrämen är berikad med hyaluronsyra och peptider som vid regelbunden användning kommer ge synliga resultat vid ögonkonturen.

GUIDE TILL ATT LÄGGA DEN PERFEKTA MASCARAN

LÄS MER HÄR

×