TEINT IDOLE ULTRA WEAR 24H FOUNDATION

EN NY FORMULA OCH ETT NYTT UTBUD AV NYANSER, TILLGÄNGLIGA I 45 OLIKA NYANSER FÖR ATT SÄKERSTÄLLA DIN PERFEKTA MATCHNING.

EN NY FORMULA OCH ETT NYTT UTBUD AV NYANSER, TILLGÄNGLIGA I 45 OLIKA NYANSER FÖR ATT SÄKERSTÄLLA DIN PERFEKTA MATCHNING.

ANDNINGSBAR FULLTÄCKANDE FOUNDATION
Oöverträffat 24H fulltäckande resultat för alla hudtoner och hudtyper. Passar torr, känslig och fet hud. Den torkar inte ut huden och täpper inte till porerna.

HÖG HUDVÅRDSINNEHÅLL
Teint Idole Ultra Wear är en foundation med en bas som består av 81% hudvårdande ingredienser. Den är berikad med vitamin E och moringa och ger ett högt solskydd med SPF 35.

VÅR TUNNASTE & ANDNINGSBARA FOUNDATION
Tack vare AIRWEAR TM-teknologi är den renoverade Teint Idole Ultra Wear vår tunnaste foundation som låter huden andas. Dess unika, smidiga och fräscha textur lämnar huden perfekt len och mjuk.

45 NYANSER MED FÖRBÄTTRAD FÄRGMATCHNING
Med vårt nya utbud av nya, vackra nyanser hittar du garanterat din perfekta Teint Idole-match. Skapad med oxidgröna och ultramarinblå pigment för ökad precision av medel och djupa nyanser. Det är slut med grå och askgrå toner på mörk eller olivfärgad hud.

Vet du vilken nyans du hade i din tidigare Teint Idole Ultra Wear? Scan QR-code och hitta det nya nyansnamnet som passar din hud bäst.

ULTRA LIFE-PROOF RESULTAT
Den nya och förbättrade Teint Idole Ultra Wear täcker enkelt hudutmaningar och är det perfekta verktyget för att skapa en sköld för din hud i en stressig vardag. Den motstår både vatten, svett, fukt och värme.

APPLICERINGSTIPS!
Steg 1: Förbered din hud
• Applicera en dos av den glättande och återfuktande primern, Priming Serum, på rengjord hud för att förlänga hållbarheten av din foundation.
• Jämna ut texturen genom att trycka med fingertopparna.

Steg 2: Jämna ut din hudton
• Applicera en liten mängd Teint Idole Ultra Wear foundation på T-zonen, pannan, sidorna av näsan, kinderna och hakan.
• Blanda ut din foundation utåt från ansiktet.
• För en lätt täckning, värm din foundation med fingertopparna för att få den att smälta in i huden
• För en gradvis och medium täckning, ta hjälp av foundationborsten som hjälper dig att bygga upp täckningen till önskad nivå
• För en ultimat full täckning, använd en foundationpensel.

Steg 3: Korrigera din hudton
• Dölj mörka ringar och korrigera din rodnad med concealer och foundation 2 i 1, Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer.

EAN: 3614273792349

Colors

105W

×