VÅRA #1 MEST EFFEKTIVA SERUM

DECENNIERS FORSKNING

450 UTMÄRKELSER*

VILKET SERUM PASSAR DIG?

* Totalt antal utmärkelser som tilldelats Advanced Génifique Serum och Rénergie H.C.F. Triple Serum från 2009 till 2023 i 40 länder 

Advanced Génifique Serum

Lancôme Advanced Génifique Serum – är det första steget till en vacker hud – ett ikoniskt serum med en härlig fuktgivande formula som snabbt smälter in i huden. Det passar alla kvinnor, åldrar och hudtyper – även känslig hud.

Advanced Génifique Serum bygger på mikrobiomvetenskapen. Mikrobiomet är ett ekosystem av mikroorganismer som finns i hudytan. När hudens mikrobiom är i balans blir huden starkare och kan bättre försvara sig mot yttre aggressioner. Advanced Génifique Serum är berikat med ett komplex av 7 pre- och probiotikaextrakt för att balansera hudens mikrobiom.

STYRKA I EN DROPPE

NU DOKUMENTERAT

EFTER FÖRSTA ANVÄNDINGEN**
- 2 X Snabbare återställning
- Omedelbart starkare hudbarriär

EFTER EN FLASKA***
- Strålande lyster
- Reducerade rynkor

** Återställning av hudens mikrobiom efter påfrestning. Efter första appliceringen av Advanced Génifique jämfört med bar hud.
*** Kosmetoklinisk objektiv gradering, 34 kvinnor, 8 veckor.

Génifique Advanced Serum

15 ÅRS FORSKNING – 9 PATENT*
BANBRYTANDE MIKROBIOMVETENSKAP

* Beviljat eller väntande

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Upplev den nya eran av Lancômes effektiva antiageing-hudvård.
Rénergie H.C.F. Triple Serum, patenterat till 2035, innehåller hyaluronsyra, C-vitamin + niacinamid och ferulinsyra i en vårdande trippel dos.

Dessa tre aktiva ingredienser som används av dermatologer har nu för första gången förenats i en trippeldos i ett ytterst effektivt antiageing-serum för att stärka överhuden lager för lager.

FÖRSTA LAGRET: ÖKAD FASTHET OCH FÖRBÄTTRAD HUDKVALITET
ANDRA LAGRET: REDUCERING AV RYNKOR*
TREDJE LAGRET: SIGNIFIKANT REDUCERING AV PIGMENTFLÄCKAR*

*Kosmetokliniskt test, 58 kvinnor, 8 veckor.

TRE AKTIVA INGREDIENSER I EN VÅRDANDE TRIPPEL DOS

HYALURONSYRA
Nästa generations hyaluronsyra med en mindre molekylstorlek där fukten varar 13x längre än traditionell hydrolyserad hyaluronsyra. Uppnådd via bioteknologi och sedan kombinerad med Rénergie glykopeptider i ett krämigt serum.

C-VITAMIN + NIACINAMID
En unik blandning av C-vitaminderivat (3-0-Etyl-askorbinsyra) och niacinamid (vitamin B3). Dessa ingredienser, som är kända för att motverka ålderstecken och förbättra hudtonen, kombineras i ett lätt emulsionsserum.

FERULINSYRA
Formulerad i en lätt gel, en ren antioxidant känd för att neutralisera skador från fria radikaler som påskyndar hudens åldrande. Ferulinsyra förbättrar också hudkvaliteten – och hjälper till att uppnå avancerade antiageing-fördelar.

Rénergie H.C.F. Triple Serum

9 av 10 kvinnor som har testat vill byta till Rénergie H.C.F. Triple Serum eller börja använda det utöver deras nuvarande serum.****

****407 kvinnor testade i fyra veckor.

PROVEN BY SCIENCE
POWERED BY TECH

UPPTÄCK

×