NYHET

IDÔLE NECTAR

En effektfull doftserie från Lancôme

IDÔLE NECTAR KVINNAN

Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.

Sluta aldrig att vara din egen Idôle. Tillsammans banar vi väg för andra, tillsammans når vi framgång.

DOFT

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.

Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet.

Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle.
Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.

hållbarhet

Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.

Ispartarosen odlas på ett hållbart sätt i Turkiet där den plockas för hand av kvinnor. Lancôme hjälper till med rättvis handel genom att förbättra och upprätthålla ett bra jordbruk samt förbättra kvinnors arbetsförhållanden.

FLASKA

Idôle Nectar-flaskan är vacker och modern.

De regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen.
Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.

Flaskan är fortsatt en av de tunnaste i världen, och därmed lätt att ha med i handväskan.

IDÔLE FAMIJEN

Idôle-familjen växer och finns nu i 4 olika parfymversioner.

Lär känna Idôle parfymerna bättre.

Idôle
NECTAR

IDÔLE
AURA

IDÔLE
L'INTENSE

IDÔLE
Le parfum

Det pulveriserade gourmandberoendet

Saltberoendet

Det intensiva beroendet

Det rena blomberoendet

FLORAL GOURMAND

FLORAL SOLAR

FLORAL SHYPRE

FLORAL SHYPRE

ROS
POPCORN ACCORD
VANILJ

ROS
VIT BUKETT
MUSK VANILJ

ROS
CHYPRE
VANILJ

ROS
JASMINE
CHYPRE

REN – STRÅLENDE - ATTRAKTIV

STRÅLENDE – VARM - SENSUELL

REN – STRÅLENDE - SENSUELL

REN – STRÅLENDE - MJUK

ZENDAYAS IDÔLE LOOK

×