L'Absolu Rouge Cream

Lancômes ikoniska läppstift i creme-finish

Lancôme L'Absolu Rouge är Lancômes ikoniska läppstift, som kommer i en bred palett av vackra intensiva färger. Läppstiftet känns mjukt och behagligt på läpparna, och ger både intensiv färg, långvarigt resultat och vård. Läppstiften kommer i en elegant hylsa som öppnas med ett enkelt klick.

EAN: 3614271385789

Colors

07 Rose Nocturne

  • BESKRIVNING
  • HOW TO

LÄPPFÄRGER SOM STICKER UT

Låt dina läppar tala för vem du är med Lancôme L'Absolu Rouge. Från våra tidlösa, klassiska färger till nya, intensiva färger, har vi något för alla smaker: perfekta nudefärger, intensivt rött, lysande rosa... en fantastiskt bred palett av färger och effekter att utforska och experimentera med.

​​​​​​​Vilken väljer du?

SHEER, CREAM ELLER MATTE?

Från enkel transparent till sofistikerad kräm-, till uttrycksfull matt effekt - det finns ett Lancôme L'Absolu Rouge för alla tilfällen och humör. Klicka på rosen på toppen och släpp lös färgen... och effekten.
 

LANCÔME L'ABSOLU ROUGE KOMMER I TRE OLIKA EFFEKTER:

SHEER: en uppbyggbar transparent färg med en subtil glans
CREAM: krämig och lysande satineffekt
MATTE: en bekvämt krämig matt effekt


Börja med att markera din läpplinje med Lancôme Le Lip Liner.  Applicera därefter Lancôme L'Absolu Rouge med borsten på Lancôme Le Lip Liner. Applicera ytterligare ett lager läppstift från hylsan för ett mer intensivt resultat.

×