Hypnôse Mascara ​

Hitta din nya fransrutin

vår ursprungliga volymgivande mascara

Hypnôse, vår ursprungliga volymgivande mascara, ger dig perfekt och anpassad volym tack vare den unika mascaraborsten och den innovativa formulan. ​

Vollymen byggs upp lager för lager- upp till 8x mer volym! Den lätt böjda borsten är utvecklad med täta borsthår som gör det enkelt att skapa ett enhetligt och intensivt resultat varje gång.

Den perfekta fransrutinen

Steg 1: Börja med Cils Booster Lash Revitalizing serum både morgon och kväll. Serumet hjälper till att reparera hårfibrerna så att fransarna ser tätare, tjockare och starkare ut på bara 4 veckor.

Step 2: För ännu fylligare fransar, applicera Cils Booster XL Primer

Step 3: Avsluta med din favoritmascara

Såhär använder du produkterna

Lash serum​

Hur appliceras fransserumet?
​Börja med ett rengjort ögonområde och applicera fransserumet längs fransraden som en liner och från rot till spets som en mascara två gånger om dagen.
Vänta 1 minut och 30 sekunder innan du applicerar ögonmakeup.

Cils Booster​ XL Primer

Om du vill ha ännu fylligare fransar applicerar du Cils Booster XL Primer. Appliceras som en vanlig mascara.

Hypnôse mascara​

Avsluta med den ikoniska Hypnôse mascaran som ligger jämnt och lätt runt varje franshår. Kan läggas om och om igen för att bygga volym utan att det klumpar eller smular. Ger upp till 8 gånger mer volym. Formeln är också berikad med Provitamin B5 som skyddar och tar hand om fransarna så att de blir mjuka och smidiga.

Hitta den Hypnôse mascara som passar dig bäst

 

Hitta produkterna här

×