Skäm bort dig själv och din hud i ditt eget hemmaspa

I en hektisk vardag kan det vara svårt att få tid över till välmående och skönhetsbehandlingar. Men lyckligtvis kan du enkelt skapa ditt eget hemmaspa. Med det rätta hudvårdskitet kan du ge din hud välförtjänt omvårdnad, nästan som hos en kosmetolog.

Läs artikeln och få inspiration till hur du skapar ditt eget hemmaspa.

Omvårdnad om både kropp och sinne

Ett hemmaspa ger goda möjligheter för att skämma bort både kropp och själ. I ett hemmaspa kan du ge dig själv tid till reflektion, att koppla bort allt för en stund och fylla på energinivåerna.

Att ta hand om sig själv behöver inte vara svårt, tvärtom kan du enkelt skapa ditt eget hemmaspa. Du kan till exempel börja med att ta ett långt, varmt bad, antingen i ett vanligt badkar, eller i ett bubbelbadkar om du har det. Tvätta dig med en vårdande och ett väldoftande schampo, eller gör en lyxig hårbehandling som lämnar håret silkeslent och välvårdat. Efter badet kan en fuktgivande kroppslotion göra huden mjuk och omvårdad.

Du kan skapa en trevlig och avslappnad stämning genom att tända stearinljus, sätta på din älsklingsmusik och linda in dig i mjuka handdukar eller en bekväm morgonrock.

I verkligheten är det endast din fantasi som sätter gränserna för hur din spadag kommer se ut. Det handlar om att hitta vad som skapar välbefinnande hos dig. Ditt hemmaspa kan bestå av alla dina älsklingssaker och favoritprodukter, då du kan koppla av hemma i ditt eget badrum.

Få en välförtjänt paus från vardagen med en spadag

Med ett hemmaspa blir det lite lättare för dig att hitta tiden för extra hudvård. Du sparar tid och slipper besväret med att planera och boka tider. Du kan skapa ditt eget spa i tryggheten från ditt eget hem. Precis när du har tid och lust.

För de flesta är hudvård en av de dagliga rutinerna, och du har kanske redan några älsklingsprodukter som du använder regelbundet när du rengör huden.

Med ibland kan det vara trevligt att göra något extra av hudvårdsrutinen. Och det finns flertaliga bra produkter, som t.ex. ansiktsmasker, serum och annan ultraaktiv hudvård, som är särskilt framtagna för att ge din hud intensiv vård. Ditt hemmaspa är en möjlighet för att uppgradera din hudvårdsrutin med aktiva, närande och stärkande produkter, som tar hand om din hud där behovet är som störst.

TIP

Du kan med fördel komplettera din hudvårdsrutin med några få power-produkter som passar din hudtyp och ger din hud den rätta behandlingen.

Välj det rätta hudvårdskitet till ditt hemmaspa

Valet av hudvårdskit till ditt hemmaspa är avhängigt av din hudtyp och hudens behov.

Lancôme erbjuder ett stort urval av hudvårdsprodukter som kan bidra till ditt perfekta hemmaspa.

Exfoliering

För att ge din hud extra lyx kan du komplettera din hudvård en exfolierande produkt.

När du exfolierar huden en gång i veckan avlägsnar du döda hudceller och förnyar huden, så du får ett friskt, mjukt och skinande utseende. Med Rose Sugar Scrub får du en mjuk och vårdande exfoliering, berikad med sheasmör och honung som mjukgör huden och ger den näring.

Ansiktsmasker

En bra ansiktsmask gör underverk för din huds lyster och allmänna välbefinnande. Om du letar efter en bra och lyxig mask att skämma bort ditt ansikte med, är Hydra Zen Jelly Mask ett bra val. Det är en intensivt fuktgivande ansiktsmask berikad med rosenvatten och akaciahonung, som förser din hud med massor av näring.

Ögonkräm

En vårdande ögonkräm håller ögonområdet uppstramat, bekämpar trötthetstecken och mörka ringar, samt ger ett hälsosammare utseende. Med vår Rénergie Multi-Lift Ultra Eye Cream får du en ögonkräm med tredubbel effekt. Krämen är berikad med hyaluronsyra och linfröextrakt som fuktar området, vårdar huden och minskar fina linjer.

Serum

Ett serum är särskilt utvecklat för att ge din hud intensifierad vård. Serumets flytande konsistens gör det möjligt att koncentrera innehållet av aktiva ingredienser, som ger din hud den ultimata behandlingen.

Vår Advanced Génifique Serum ger aktiv, regenererande vård från sju pre- och probiotika, som återuppbygger hudens naturliga barriär och säkrar den optimala balansen. Serumet innehåller också hyaluronsyra och C-vitamin som fuktar huden och ger den glöd. Efter användning lämnas din hud välvårdad och stärkt.

TIP

Du kan med fördel applicera serumet under en dagkräm, som exempelvis vår Rénergie Multi Lift Ultra Cream. Dagkrämen innehåller flera närande ingredienser som ger huden fukt och näring, bland annat hyaluronsyra, C-vitamin och linfröextrakt.

Hos Lancôme hittar du allt till ditt eget hemmaspa.

"Hos Lancôme hittar du allt till ditt eget hemmaspa."

GE HUDEN EXTRA OMVÅRDNAD FÖR ATT UNDVIKA TORR VINTERHUD

läs mer

×