Ett bröllop, två utseenden
– bli Wedding Belle med Lancôme

Planläggningen av ett bröllop följer med nästan obegränsade valmöjligheter. Vi vet att det är många beslut du ska ta före den stora dagen – allt från klänning och datum till meny, och självklart den rätta personen att dela livet med.

När det kommer till brudmakeup behöver du däremot inte binda dig till endast ett utseende.

Vi utmanar nämligen den nya trenden med två brudklänningar och vill i stället inspirera dig att prova två olika bröllopsmakeuper på din stora dag. En perfekt makeup-look kan vara ett av de lättaste och effektivaste sätten att förändra hela ditt utseende.

Vad sägs om att börja din bröllopsdag med en feminin, romantisk och chic makeup, som du kan bära under vigseln, och senare tillföra en mer vågad makeup-look med massor av attityd till festen?

Bli Wedding Belle med Lancôme med vår sminkguide.

Den perfekta grunden

Att byta från ett makeup-utseende till ett annat på samma dag kräver lite extra förberedelse av din hud. Med den perfekta grunden kan du få en vacker glöd och ganska lätt piffa upp din brudmakeup till middagen och festen.

Börja din brudmakeup med Lancômes Advanced Génefique Serum, som ger huden en fin utstrålning och glöd. Därefter kan du applicera Teint Idole Ultra Wear Foundation, som är långtidshållbar och säkrar dig en naturlig och felfri look.

 

 

Och sist men inte minst, du kan hålla dina läppar välfuktade länge efter den första kyssen som gift med La Base Rôsy.

Bröllopsmakeup #1 – ditt dagutseende 

Låt dig inspireras av Lancôme Rose och skapa en makeup som både är romantisk och chic, perfekt för varje ceremoni. Till din ögon-makeup kan du använda Hypnôse Palette 01 French Nude, som med sina varma och diskreta färgnyanser kommer få allas ögon att riktas mot dig.

Ge dina kindben en fin och delikat blush, som säkrar att ljuset faller vackert på din hud med Lancômes Blush Subtil i nyansen Rose Sable, och avsluta din look med L’Absolu Rouge Cream La Vie Est Belle, som ger ett drag av färg och massor av glans.

Bröllopsmakeup #2 – ditt aftonsutseende

När aftonen och festen närmar sig kan du förvandla ditt dagsutseende till ett mera vågat.

Börja din kvällslook med att göra din blush en aning mera synlig med Blush Subtil i nyansen Blushing Trésor. Ge dina ögon något extra till nattens mörka ljus med Hypnôse Palette Reflets d’Amethyste, som har djupa och livliga färger, och framhäv dina ögon ännu mer med eyelinern Artliner in Rose Gold Metallic.

Och som pricken över i:et kan du applicera Drama Matte Lipstick i nyansen Insta Rôse för ett festligt och iögonfallande utseende.

En unik doft – ett minne för alltid

En unik doft kommer göra minnet över bröllopsdagen ännu starkare. En doft har en särskild förmåga att återkalla minnen – till och med år och månader efter den stora dagen.

Själva menar vi att Lancômes La Vie Est Belle Eau De Parfum är den perfekta bröllopsdoften med sin feminina och blommiga doft.

The final
touch

Köp nu

Du är nu Wedding Belle, vilket betyder att det endast är ett enkelt beslut kvar på din bröllopsdag. Och lyckligtvis kräver det bara ett ja från dig till din utvalda.

×