UPPTÄCK VÅR NYA, ÄNNU BÄTTRE FORMULA

Vårt serum bygger på 15 års forskning och 9 patent,** återfuktar huden och balanserar mikrobiomet för att bevara en stark barriärfunktion. 

*Enligt en Smartson testpanel bestående av 85 kvinnor i Sverige efter att ha provat produkten i fyra veckor (testes avslutades i augusti 2021)
**Beviljad eller väntande​.

INSPIRERAD AV BANBRYTANDE MIKROBIOMVETENSKAP​

Vårt serum är berikat med ett patenterat komplex av 30 miljoner pre- och probiotiska fraktioner* som vi har kombinerat med otroligt effektiv hyaluronsyra och vitamin CG.

FRÄSCH FORMULA​

Den otroligt lätta och fräscha formulan tas snabbt upp av huden och stärker, mjukgör och friskar upp.​

VETENSKAPLIGT DOKUMENTERAT​

Vårt serum får huden att upplevas klarare och mer strålande med en förbättrad hudstruktur. Det hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor, samtidigt som det stärker hudens naturliga barriärfunktion.

PROVEN BY SCIENCE POWERED BY TECH

EN OUMBÄRLIG HUDVÅRDSRUTIN 

Applicera Advanced Génifique Serum som ett första steg i din hudvårdsrutin för att boosta hudens lyster och spänst. Titta på vår video nedan där Lily Collins delar med sig av sina tips för hur man får en fräsch och hälsosam lyster med hennes huds allierade: Advanced Génifique.

STEG 1​

Ta upp en droppe i din handflata, vilket är en perfekt mängd för ansiktet och halsen.

STEG 2​

Värm formulan mellan dina handflator. Fördela serumet med händerna över pannan, kinderna, hakan och nerför halsen i långa svepande drag, arbeta från mitten av ansiktet och jobba utåt.

STEG 3

Upplev själv resultatet!​

8 AV 10 SVENSKA  KVINNOR SOM HAR TESTAT, 
SKULLE REKOMMENDERA 
ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM TILL EN VÄN*

SÄTT IHOP DIN EGEN UNIKA RUTIN 

DIN TID ATT SKINA MED EN STARK HUD​

×