Absolue Rich Cream Refill

ÅTERFUKTA HUDEN MED LYXIGT ROSEXTRAKT OCH FYLL PÅ DIN ABSOLUE RICH CREAM MED DENNA REFILL

Lancômes laboratorier presenterar: Lancôme Absolue Rich Cream. En creme speciellt anpassad för dig med torr hud eller som söker en extra rik formula. Vi har med vår 50-åriga hudvårdsexpertis dragit fördel av rosens regenererande vitalitet. Formulan innehåller ett exklusivt rosextrakt, en koncentrerad blandning av tre olika kraftfulla rosextrakt framtagna för att verka på synliga ålderstecken.

VARFÖR LANCÔME ABSOLUE RICH CREAM?
Hudens återfuktas och dess regenererande egenskaper förbättras. Huden lugnas och skyddas mot yttre påverkan som skyndar på hudens åldrande. Upptäck en lyxigt creme med anti-age egenskaper.

PASSAR VEM?
För dig som vill inkludera härliga och exklusiva formuleringar i din hudvårdsrutin. Utvecklad för att verka på rynkor och fina linjer, matt hud utan lyster, ojämn hudton, torrhet samt brist på fasthet, spänst och fyllighet. Cremen passar den som vill ha ulimat lyx och önskar en föryngrande effekt på huden. Uppnå en stramare hud med ett vackert gyllene lyster!

INGREDIENSER
Cremen innehåller exklusivt extrakt från Eternal RoseTM, en handplockad ros från soliga södra Frankrike. Genom att kombinera de bästa delarna av rosen, från stjälken till blomman, erbjuder Lancôme en effektiv kombination av aktiva ingredienser för att ge huden ett mer ungdomligt utseende.

- Rosenträextrakt: Kraftfull antioxidant som verkar anti-aging.

RESULTAT
Cremen har effekt på synliga ålderstecken:
* Efter bara en applicering syns resultat, huden ser mjukare ut.
* Efter en månad upplevs huden föryngrad.
* Påskyndar hudytans cellförnyelse

REFILL
Absolue bevisar att det är möjligt att kombinera lyxig hudvård och hållbar utveckling. Den guldiga förpackningen är påfyllningsbar och gör det möjligt för dig att återanvända den, år efter år.

RUTIN
Ta din dagliga rutin till nästa nivå genom att introducera serum och ögoncreme som komplement till cremen från Absolue-serien. Applicera Absolue The Serum, följ upp med cremen och avsluta med Absolue Eye Cream för en komplett anti-aging-rutin.

EAN: 3614272049154

  • 60 ml
×