L'Absolu Rouge

Lancômes ikoniska läppstift

Lancôme L'Absolu Rouge är Lancômes ikoniska läppstift, som kommer i en bred palett av vackra intensiva färger. Läppstiftet känns mjukt och behagligt på läpparna, och ger både intensiv färg, långvarigt resultat och vård. Läppstiften kommer i en elegant hylsa som öppnas med ett enkelt klick.

Colors

06 Rose Nu

  • BESKRIVNING
  • APPLICERINGSTIPS

LÄPPFÄRGER SOM STICKER UT

Låt dina läppar tala för vem du är med Lancôme L'Absolu Rouge. Från våra tidlösa, klassiska färger till nya, intensiva färger, har vi något för alla smaker: perfekta nudefärger, intensivt rött, lysande rosa... en fantastiskt bred palett av färger och effekter att utforska och experimentera med.

Vilken väljer du?

SHEER, CREAM ELLER MATTE?

Från enkel transparent till sofistikerad kräm-, till uttrycksfull matt effekt - det finns ett Lancôme L'Absolu Rouge för alla tilfällen och humör. Klicka på rosen på toppen och släpp lös färgen... och effekten.

Lancôme L'Absolu Rouge kommer i tre olika effekter:
- SHEER: en uppbyggbar transparent färg med en subtil glans
- CREAM: krämig och lysande satineffekt
- MATTE: en bekvämt krämig matt effekt

APPLICERINGSTIPS

Börja med att markera din läpplinje med Lancôme Le Lip Liner.  Applicera därefter Lancôme L'Absolu Rouge med borsten på Lancôme Le Lip Liner. Applicera ytterligare ett lager läppstift från hylsan för ett mer intensivt resultat.

LIP LOOKS

Tips och tricks för att enkelt få till din läpp-look hemma.

×