Letar du efter de perfekta gåvorna i jul?

 Låt Lancôme guida dig till att hitta julklapparna som doftar helt rätt till kvinnorna i ditt liv.

Är det för den klassiska och eleganta kvinnan?

La Vie Est Belle

La Vie Est Belle Soleil Cristal

Är det för den starka och självständiga kvinnan?

Idôle

Idôle Aura

Är det för den moderna och sofistikerade kvinnan?

Trésor

La Nuit Trésor

Klassiska och eleganta kvinnor

La Vie est Belle

är till den eleganta, fria och feminina kvinnan som eftersträvar ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. La Vie est Belle är en hyllning till livet – en kungörelse till världen om ett val och rätten att leva ett liv präglat av skönhet.

La Vie est Belle är elegant blomdoft uppbyggd kring den extremt dyrbara irisen och med läckra noter av vanilj, päron och tonkaböna.

La Vie est Belle Soleil Cristal

är till den strålande kvinnan som vill lysa upp världen med glädje och lycka och förvandla en ordinär vardag till extraordinära stunder.

La Vie est Belle Soleil Cristal är en sprudlande blomsterdoft med en ljuvlig doftkomposition av mousserande toppnoter av mandarin, en förförisk hjärtnot av vita blommor och en sensuell basnot av vanilj och patchouli.

Starka och självständiga kvinnor

Idôle

är till de starka, frimodiga och orädda kvinnor som tar sig fram i världen på sina egna villkor. Idôle är för morgondagens ledare som vågar sikta mot stjärnorna och banar vägen för andra.

Idôle är en unik kombination av ros, jasmin och chypre. En ren, strålande doft som framhäver kvinnans utstrålning och kompletterar hennes lyster.

Idôle Aura

är till de framgångsrika kvinnor som delar med sig av sina framgångar och erfarenheter. Dela dina framgångar med andra, från en kvinna till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.

Idôle Aura är en ren, strålande och sensuell solvarm doft med en mineralisk touch som väcker minnen av en solkysst hud en härlig sommardag.

Idôle Aura är solsken på flaska.

Sofistikerade och romantiska kvinnor

Trésor

är till de kvinnor som vill ha en doft för livets många ovärderliga stunder. Trésor Eau de Parfum är en mild, romantisk och feminin florientalisk parfym skapad för vår tids rofyllda, glada och varma kvinnor. Doftens toppnot är persika. Hjärtnoten är ros och basnoten sandelträ.

La Nuit Trésor

är till de kvinnor som vill ha en elegant, mystisk och sensuell parfym.

Doftens toppnoter är litchi och hallon. Hjärtnoten är ros och basnoterna kommer från vild vaniljorkidé, patchouli och papyrus.

Oavsett vilka klappar du lägger under granen, så glöm inte att den största gåvan vi kan ge varandra är att vara tillsammans

Följ den lysande stjärnan och upplev utsikten från Eiffel Tornet

Med Lancômes egna augmented reality.

Prova här

×