GÖR DENNA JUL EXTRAORDINÄR

Mer än någonsin tidigare förtjänar dina nära och kära den vackraste kärleksförklaringen.

Låt Lancôme guida dig bland alla väldoftande julklappar så du hittar de perkfekta gåvorna till kvinnorna i ditt liv.

Prova vår gift-finder

Hitta den perfekta presenten till dig själv eller någon du bryr dig om.

Du hittar vår presentsökare längst ner på sidan.

Klassiska och eleganta kvinnor

La vie est Belle

är till den eleganta, fria och feminina kvinnan som eftersträvar ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. La vie est Belle är en hyllning till livet – ett sätt att uttrycka sig och rätten att leva ett liv präglat av skönhet.

La vie est Belle är elegant blomdoft baserad på den extremt dyrbara irisen och med läckra noter av vanilj, päron och tonkaböna.

La vie est Belle Soleil Cristal

är till den strålande kvinnan som vill lysa upp världen med glädje och lycka och förgylla en ordinär vardag med extraordinära stunder.

La vie est Belle Soleil Cristal är en sprudlande blomsterdoft med en ljuvlig doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, en förförisk hjärtnot av vita blommor och en sensuell basnot av vanilj och patchouli.

Starka och självständiga kvinnor

Idôle

är till de starka, frimodiga och orädda kvinnor som tar sig fram i världen på sina egna villkor. Idôle är för morgondagens ledare som vågar sikta mot stjärnorna och banar vägen för andra.

Idôle är en unik kombination av ros, jasmin och chypre. En ren, strålande doft som framhäver kvinnans utstrålning och kompletterar hennes lyster.

Idôle Nectar

är en doft för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.

Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.

Sofistikerade och romantiska kvinnor

Trésor

är till de kvinnor som vill ha en doft för livets många ovärderliga stunder. Trésor Eau de Parfum är en mild, romantisk och feminin florientalisk parfym skapad för vår tids rofyllda, glada och varma kvinnor. Doftens toppnot är persika. Hjärtnoten är ros och basnoten sandelträ.

La Nuit Trésor

är till de kvinnor som vill ha en elegant, mystisk och sensuell parfym.

Doftens toppnoter är litchi och hallon. Hjärtnoten är ros och basnoterna kommer från vild vaniljorkidé, patchouli och papyrus.

LANCÔME GIFT-FINDER

Prova vår gift-finder

Ge en perfekta gåva till dem du älskar och bryr dig om.

Prova här

UNNA DIG NÅGOT EXKLUSIVT

Unna dig själv eller någon du älskar en lyxig gåva och gör varje dag i december till en särskilt spännande dag!

×