felfri hud på din bröllopsdag

Din klänning är struken och borden är dukade. Så får du en strålande och frisk hud inför din väg nerför altargången.

En brud tenderar att planera sin förestående bröllopsdag in i minsta lilla detalj. De väljer varje blomma till brudbuketten, de väljer papperskvalitet till middagsmenyn och sätter ihop spellistan inför dansen.

Men för den skönhetstörstande bruden finns det något som är ännu viktigare än klänningen: huden. Detta brukar innebära bra hudvård (som exempelvis att applicera vår kultprodukt Génifique Serum) och att få ansiktsbehandlingar månaderna innan den stora dagen, men även att använda naturlig makeup och få huden att stråla och glänsa så mycket som det bara går.

Lättare sagt än gjort när du förmodligen redan lider av sömnbrist. Vår makeupguide visar dig hur du ska göra för att säga OUI! med hud som strålar.

Steg 1: Skapa en skinande makeupbas

Även om du inte brukar använda primer är den ett viktigt steg i brudmakeupen. Prep & Hydrate makeup primer är genomsyrad av rosenessens och håller huden fuktig.

Steg 2: Använd foundation för en perfekt hud

Din hud kanske redan är i toppskick - men du vill ändå ha en foundation som gör den ännu mer perfekt på din bröllopsdag och ger dig en felfri hud på fotona.

Använd en foundation eller svamp för att applicera Teint Idole Ultra Long Wear Foundation. En oljefri, hållbar makeupformula som gör att huden ser ännu mer naturlig ut med en perfekt matt ton.

Lägg lite extra tid på att fördela, bygga upp och täcka alla eventuella partier som kräver mer täckning.

×