Läppglans à la Paris

Franska kvinnor, alltid på språng och alltid på jakt efter de bästa resultaten. En gång i tiden ansågs läppglans vara väldigt amerikanskt, men är idag en självklarhet i parisiskornas skönhetsrutin.

LÄPPGLANS MED STIL

Glittriga och klibbiga läppar tillför det förflutna. Med Lancômes L'Absolu Gloss i flera chica nyanser kan du enkelt få till en sofistikerad look på språng.

Den verkliga skillnaden? Lancôme L'Absolu Gloss finns i tre finishes - du väljer om du vill ha en genomskinlig, krämig eller sammetsmatt känsla.

En pärlemorseffekt? Välj mer neutrala L'Absolu Gloss Sheer Beige Muse #222 eller rosa Premier Baiser #383.

Föredrar du en sammetsaktig finish? Testa att ta ut svängarna med L'Absolu Velvet Matte Rouge Artiste 144 eller mörkare L'Entracte 181. För en extra dramatisk effekt - tillsammans med Lancôme L'Absolu Rouge läppstift.

PÅ TÅGET, BUSSEN ELLER TUNNELBANAN

Hinner du inte sminka dig innan du går hemifrån? L'Absolu Gloss är perfekt att ta fram när du har en minut över. Plocka upp en spegel och applicera L'Absolu Gloss Nuit & Jour #202. Dess krämiga finish ger dig den där naturliga looken som är något alldeles extra!

L'Absolu Gloss har en tipp som gör det enkelt att applicera oavsett vilken situation du befinner dig i. Så enkelt att det är färdigt på bara några minuter - så att du inte missar din hållplats!

PÅ CAFÉET

Parisarna älskar att slå sig ner på ett café. Där sitter de och smuttar på sitt kaffe medan de studerar de förbipasserande.

Vinkar du in kyparen när du ska betala notan? Varför inte blända honom med en mjukt rosa Pourquoi pas? Sheer #317 lip gloss smile.

På språng

Rusar du från punkt A till B utan att ha applicerat det där "je ne sais quoi"?

En glimt av färg kan sätta en elegant prägel på varje look, framför allt på väg till mötet eller en romantisk dejt. Spegla dig i ett butiksfönster och unna dig själv en touch av genomskinlig L'Absolu Gloss.

En snabb makeover som hjälper dig att hinna fram till i tid med stil!

PÅ EN NATTKLUBB

När det är dags att skapa ett bestående intryck är kvinnor från Paris aldrig rädda för det djärva och självsäkra. Ta fram den perfekta festmunnen medan drinkarna serveras med ikoniska rosa Rose Lancôme #378 Velvet Matte läppglans, eller välj en krämig och djärv Graffiti Gloss Cream #382. Festen kan börja!

I MATAFFÄREN

Det finns nog de som tycker att matbutiken inte är den perfekta platsen för en snabb makeup...

... men det skadar aldrig med lite färg på läpparna, trots att du bara ska handla en liter mjölk.

Välj en diskret krämig nyans som 319 L'Absolu Gloss Rose Caresse Cream, eller en signaturröd 132 Caprice Cream för att dra blickarna till dina läppar i frukt- och grönsaksgången!

×