LIPGLOSS LIKE A PARISIENNE

En gång i tiden var läppglanset något som ansågs väldigt amerikanskt, men är idag är läppglanset en självklarhet i parisiskornas skönhetsrutin.

Franska kvinnor, alltid på språng och alltid på jakt efter de bästa resultaten, har tagit till sig Lancômes läppglanskollektion: L’Absolu Gloss Cream & Sheer & Velvet Matte.

LÄPPGLANS – MED STIL

Glittriga och klibbiga läppar tillför det förflutna. Idag är läppglans en mogen och sofistikerad produkt tack vare Lancômes L'Absolu Gloss och dess chica nyanser.

Den verkliga skillnaden? Dessa tre distinkta läppglansfinishes finns i allt från genomskinlig till krämig och sammetsmatt.

Precis som en pärleffekt? Välj mer neutrala L'absolu Gloss Sheer Beige Muse #222 eller gulligt rosa Premier Baiser #383.

Föredrar du en sammetsfinish? Testa djärva L'Absolu Velvet Matte Rouge Artiste #144 eller mörkare L'Entracte #181 läppglans tillsammans med Lancôme L'Absolu Rouge läppstift.

PÅ TUNNELBANAN

Hinner du inte sminka dig innan du går hemifrån? Plocka upp en spegel på tunnelbanan och applicera L'Absolu Gloss Nuit & Jour #202 läppglans. Den krämiga finishen ger dig den där naturliga looken för kontoret.

Den eleganta tippen ger en enkel applicering oavsett vilken situation du befinner dig i. Så enkelt att det är färdigt på bara några minuter så att du inte missar din hållplats!

PÅ CAFÉET

Parisarna älskar att slå sig ner på ett café. Där sitter de och smuttar på sitt kaffe medan de studerar de förbipasserande och mentalt förbereder sig inför dagen.

Vinkar du in kyparen när du ska betala notan? Varför inte förgylla hans dag med en mjukt rosa Pourquoi pas? Sheer #317 lip gloss smile.

Välj ut ett strategiskt placerat café från Art Deco-perioden och ha massor av speglar till hand när du ska applicera ditt läppglans!

På gatan

Rusar du från punkt A till B utan att ha applicerat det där ‘je ne sais quoi’?

En glimt av färg kan sätta en elegant prägel på varje look, framför allt på väg till mötet eller en romantisk dejt. Spegla dig i ett butiksfönster och unna dig själv en touch av genomskinlig L'Absolu Gloss för att tillföra extra elegans till läpparna med Style Velvet Matte #321 läppglans.

En snabb makeover som hjälper dig att hinna fram till dejten i tid!

PÅ EN NATTKLUBB

När det är dags att skapa ett bestående intryck är den raffinerade parisiskan aldrig rädd för det djärva och självsäkra uttrycket. Ta fram den perfekta festmunnen medan drinkarna serveras med ikoniska rosa Rose Lancôme #378 Velvet Matte läppglans eller välj en krämig och djärv Graffiti Gloss Cream #382 röd.

I MATAFFÄREN

Det finns säkert de som tycker att matbutiken inte är den perfekta platsen för en snabb makeup...

... Men det skadar aldrig att ta fram sitt bästa jag, med en subtilt själförtroende-boostande läppglans, trots att du bara ska handla en liter mjölk.

Välj en diskret krämig nyans som L’Absolu Gloss Rose Caresse Cream #319 eller en signaturröd Caprice Cream #132 för att höja oddsen i frukt- och grönsaksgången!

×