BÄSTSÄLJANDE DOFT FRÅN LANCÔME

Lancômes bästsäljande La Vie est Belle Eau de Parfum är en ikonisk, elegant och blommig doft. Parfymen är full av omtanke och själ och en symbol för glädje och lycka.

EN HYLLNING TILL LIVET

La Vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi, och en hyllning till livet. La Vie est Belle är en övertygelse, ett tillkännagivande till världen om att livet är härligt när du väljer din egen väg till lycka. La Vie est Belle handlar framför allt om ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet.

INNOVATIV DOFTFAMILJ

La Vie est Belle lanserades 2012 och har varit en bästsäljare sedan dess. La Vie est Belle var den första doften i en helt ny doftfamilj: Floriental, Tasty. I centrum står den extremt exklusiva irisen och doften innehåller läckra noter av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp den ljuvliga hjärtnoten och patchouli ger doften djup.

IKONISKT BLOMMIG DOFT

La Vie est Belle är den dyraste doftkomposition som Lancôme någonsin har skapat. Doften består av endast 63 ingredienser varav ca 50 % är naturliga ingredienser som alla har getts utrymme att uttrycka sin personlighet. Det tog mer än tre år att skapa La Vie est Belle och över 5.500 doftkombinationer testades innan La Vie est Belle godkändes och lanserades. La Vie est Belle är en feminin klassisk blomsterdoft som präglas av en sprudlande livsglädje.

ETT STRÅLANDE LEENDE I KRISTALL

La Vie est Belle är inspirerad av den historiska Lancôme-flaskan ”Le sourine de crystal” (kristalleendet) som skapades 1949 på uppdrag av Lancômes grundare, Armand Petitjean. La Vie est Belle-flaskan är en nytolkning av en modern och estetisk utgåva som symboliserar en lycklig och fri kvinna. Flaskan av glas har fått en tung botten utformad som en vacker båge som symboliserar ett leende och innesluter doften på ett elegant vis. En raffinerad detalj som krävde ett helt års arbete.
Som en symbol för frihet omges flaskans hals av ett band med två vingar i organza – frihetens vingar.

 

 

 

LANCÔMES AMBASSADÖR

Julia Roberts är sinnebilden av kvinnlig spontanitet, glädje och karisma. Hon engagerar sig hängivet i olika kvinnoöden och har en trovärdig, ärlig och äkta framtoning. Som skådespelerska har hon med största empati och övertygelse skildrat livet som det gestaltat sig för flera olika kvinnor. Som person är hon uppriktig och engagerad och hon har friheten att välja roller utan att låta sig styras av en viss karriärväg. Med sin aura, medfödda charm, obeskrivliga leende och fantastiska karisma är hon en självklar ambassadör för La Vie est Belle och har varit det sedan 2012.

LA VIE EST BELLE-FAMILJEN

La Vie est Belle-familjen består idag av fem dofter som alla är uppbyggda kring den extremt exklusiva irisen. Var och en kännetecknas av sin unika signaturdoft.

OUI LA VIE EST BELLE

LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM

LA VIE EST BELLE SOLEIL CRISTAL

LA VIE EST BELLE EN ROSE

LA VIE EST BELLE INTENSEMENT

Top notes

Bergamot, Pink pepper & Rasbery accord

Black currant accord

Mandarine

Red fruit accord

Bergamot

Middle notes

Damascena rose & Ylan Ylang

Iris

Ylang-Ylang & White flowers

Peony accord & rose

Jasmine

Base notes

Patchouli, Gourmand accord & Iris

Gourmand accord & Patchouli

Vanilla from madagascar & Patchouli from Bali

Sandalwood & Patchouli

Red Iris & Vanilla accord

Formats

30ML / 50ML

30ML / 50ML / 100ML

50ML / 100ML

50ML / 100ML

30ML / 50ML

OUI LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM

En strålande och sofistikerad doft.

OUI La Vie est Belle Eau de Parfum är en lyxig och strålande blomdoft. Det är den första parfymen från Lancôme med en duo-doftkomposition av iris pallida och centifolia-ros: de finaste och mest exklusiva blommorna inom parfymvärlden. OUI La Vie est Belle består av friska, färgstarka och fruktiga toppnoter av sprudlande bergamott, hallon och rosépeppar. Doftens hjärta är insvept i en enastående och lysande blombukett av centifolia-ros och solig ylang-ylang. Basnoterna består av en överdos av iris, patchouli och gourmandnoter som intensifierar den beroendeframkallande och sensuella signaturen av La Vie est Belle.

La vie est Belle Eau de Parum

En ikonisk, elegant og blommig doft.

La vie est Belle är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisen och innehåller läckra noter av vanilj, päron och tonkaböna. Den intensivt blommiga hjärtnoten lyses upp av jasmin och apelsinblomma medan patchouli ger doften djup.

La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum

En fräsch, sprudlande och mjuk doft.

La Vie est Belle Soleil Cristal är en sprudlande blommig doft där signaturdoften är Solar iris. Parfymen har en ljuvlig doftkomposition med mousserande toppnoter av C1 - Internal use mandarin, en förförisk hjärtnot av vita blommor och en sensuell basnot av vanilj och
patchouli.

Lancôme La Vie est Belle En Rose Eau de Toilette

En blommig och fruktigt fräsch doft.

La Vie est Belle En Rose är komponerad av extra sprudlande och fruktiga toppnoter och har en signaturdoft av pion och ros. Den blommiga hjärtnoten kommer därmed mer till uttryck i denna EdT eftersom den bekanta irisen har tonats ner en aning och pion och ros har lagts till.

La Vie est Belle Intensément Eau de Parfum

En intensiv, beroendeframkallande och spännande doft.

La Vie est Belle Intensement har en stark och sensuellt blommig hjärtnot av iris och jasmin och just dessa två doftnoter ger signaturdoften hos La Vie est Belle Intensement. Doftens blommiga hjärtnot framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon medan basnoterna vanilj och patchouli ger doften ett varmt och intensivt djup.

×